Dag van de arbeid

  • Berichtcategorie:blog
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Vorige zaterdag was het dag van de arbeid. En op die dag werken we niet! Want dan vieren we dat we werk hebben. Of werk kunnen zoeken. Of steun hebben van de overheid wanneer we ons werk verliezen. Kunnen gaan werken, mogen gaan werken, is niet altijd evident. Sommige mensen sturen wel honderd sollicitatiebrieven en worden net niet aangeworven. Anderen worden ziek en kunnen daardoor (tijdelijk) niet meer werken. Nog anderen weten misschien nog niet goed wat ze willen en hoppen van job naar job. Maar als je je slecht in je vel voelt op je werk, dan is kunnen gaan werken en mogen gaan werken ook niet evident.

Als je op maandag met een steen in je maag naar je werk vertrekt (of in deze tijden: thuis de laptop openklapt) dan zit er iets niet goed. Zeker niet als je op dinsdag barstende hoofdpijn hebt en op woensdag keelpijn.
Maar op donderdag is er hoop: het weekend komt al wat in zicht en de werkweek lijkt eindelijk toch wat te lukken. Om op vrijdag door de dag te huppelen en de ene taak na de andere af te werken, want daarna is het … weekend!

Wat als je elke dag als vrijdag zou beleven?

Wat als je elke dag de ene taak na de andere kunt afwerken, met enthousiasme en misschien zelfs wat huppelend doorheen de dag?

Hoeveel fijner zou het voor jou en je omgeving zijn, moest jij je goed voelen op je werk?

Want tenslotte breng je er bijna evenveel tijd door als in je bed (8u werken – 8u slapen). Als je slecht slaapt en je matras niet meer bij je past, dan ga je misschien wel advies inwinnen bij een specialist. Wel nu, als je je werkweek doorbrengt zoals hierboven, is het ook hoog tijd om eens te gaan praten met een specialist!!

Een specialist die je helpt nadenken. Die met jou meedenkt over de ELKE DAG VRIJDAG BELEVING….

Je kan een gratis en vrijblijvend gesprek aanvragen om kennis te maken met loopbaanbegeleiding en je loopbaancoach om te zien of het klikt en jij je goed voelt bij de coach. Dus, waar wacht jij nog op?