Wat is een Lerend netwerk?

Heb je zin om nieuwe contacten te leggen en frisse ideeën te krijgen? Heb je zin om kennis en ervaringen te delen en zo bij te leren van elkaar? Dan is een lerend netwerk zeker iets voor jou.

Dit alles gebeurt in een vaste groep waarbij we zeer duidelijke afspraken maken met als doel een groep te vormen waar iedere deelnemer zich veilig voelt om te werken aan het eigen groeiproces. Bij elke sessie wordt beslist welk item aandacht krijgt op een volgende bijeenkomst. Ook spreken we telkens af rond welke inzichten meer duiding nodig is.

Door deelname ga je akkoord om eigen ervaringen te delen en er in groep over te reflecteren. Door vanuit nieuwe perspectieven te kijken ontstaan nieuwe inzichten die jou doen groeien in je eigen proces.

De sessies gaan life door in onze groepsruimte te Dorp 42 in Nieuwrode. Indien verhinderd door bvb. quarantaine kunnen de sessies ook hybride verlopen. 

Amaze-ing is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille met registratienummer DV.O242519. Ondernemers en vrije beroepsbeoefenaars kunnen aldus van deze subsidiemaatregel gebruikmaken. Voor meer info: zie www.kmo-portefeuille.be

 

Lerend netwerk loopbaanbegeleiders i.s.m. Corinne Reynders: volgende opleiding start op dinsdag 31 januari 2023 van 9u tot 12u30

Ben je loopbaanbegeleider in dienstverband of zelfstandige en wil je verder groeien in je job, dan is dit zeker iets voor jou. Het lerend netwerk komt zes keer per jaar samen en kost 680 euro excl. BTW. Catering en cursusmateriaal is inbegrepen en bedraagt 25 euro per dag: soep, broodjeslunch, koffie, thee, water en versnaperingen. 
Elke Brosens van Amze-ing en Corinne Reynders van Experts@Your Work leiden samen de sessies. We werken met een groep van maximum 10 deelnemers. 

De bijeenkomsten duren telkens 3u30. Het laatste half uur sluiten we af met een netwerklunch.

Data van de 6 sessies:

 1. dinsdag 31 januari van 9u tot 12u30
 2. dinsdag 14 februari van 9u tot 12u30
 3. dinsdag 28 februari  van 9u tot 12u30
 4. dinsdag 14 maart van 9u tot 12u30
 5. dinsdag 28 maart van 9u tot 12u30
 6. dinsdag 18 april van 9u tot 12u30

Agenda:

 • 9u: introductie
 • 9u30: uitwisseling
 • 12u: netwerkmoment met broodjeslunch
 • 12u30: afsluiting

Lerend netwerk leidinggevenden: volgende opleiding start op vrijdag 20 januari 2023 van 13u30 tot 17u

Als leidinggevende heb je heel wat verantwoordelijkheid. Je kent de organisatie van naaldje tot draadje, je stippelt veel zaken zelf uit, je helpt je medewerkers groeien en je pakt dagelijkse diverse uitdagingen aan. Tegelijk is het niet eenvoudig een antwoord te bieden op de vele uitdagingen voor jezelf en verwachtingen van medewerkers in een organisatie-context. Hoge werkdruk, ervaringen in een sandwichfunctie, jonge en oude medewerkers, veranderingen in de organisatie, … kunnen ervoor zorgen dat het erg moeilijk is om in te zetten op ‘werkbaar werk’ en ‘coachend leiding geven’.

Mogelijke thema’s: omgaan met verandering en weerstand, feedback geven, gesprekken met medewerkers, inwerken van nieuwe (jonge) medewerkers), anti-stress en burn-out, … De sessies bestaan uit een mix van casussen en oefeningen voorafgegaan door een introductie van bruikbare kaders.

Om leidinggevenden hierin thuis te maken organiseren Elke Brosens en Gil Geron een ondersteunend netwerk voor leidinggevenden. 

Ben je beginnend of ervaren leidinggevende met minstens 4 medewerkers onder jou, en heb je zin om verder te groeien in je functie, dan is deze opleiding zeker iets voor jou.

Dit lerend netwerk kost 660 euro excl. BTW voor het hele traject (5 sessies), en catering (dessertenbuffet en koffie/thee).

We komen 5 keer samen met de groep van maximaal 11 leidinggevenden:

 1. vrijdag 20 januari van 13u30 tot 17u
 2. vrijdag 3 februari van 13u30 tot 17u
 3. vrijdag 17 februari van 13u30 tot 17u
 4. vrijdag 3 maart van 13u30 tot 17u
 5. vrijdag 17 maart van 13u30 tot 17u

Agenda:

 • 13u30: introductie (korte vormingssessie)
 • 14u30: uitwisseling
 • 16u30: netwerkmoment met dessertenbuffet
 • 17u00: afsluiting

Wil je graag inschrijven op bovenstaande opleidingen of wil je meer info, neem dan aub contact op via onderstaand formulier: