Over mezelf

Hoi, ik ben Hilde – ik ben 41 jaar en trotste mama van 2 fantastische kinderen, die in co-ouderschap bij mij verblijven en vaak mijn grootste leermeesters zijn. Ik heb een relatie met een geweldige man en ik ben een bezige bij, met verschillende interessegebieden.

Ik ga graag wandelen, joggen, recreatief fietsen, ik lees graag, luister graag naar muziek, spreek graag af met vrienden en vriendinnen en mijn passie is mensen. Van oorsprong ben ik sociaal assistente en heb ik gewerkt in de psychiatrische sector. Daar ontdekte ik meer en meer de kracht van mensen, ondanks en dankzij hun (psychische) uitdagingen. Ik ben een tijdje zelfstandige coach geweest en heb dit stopgezet na mijn relatiebreuk met de vader van mijn kinderen. Nadat ik bijna 5 jaar zorgcoördinator was in uiteenlopende thuiszorgsituaties, ben ik aan de slag gegaan bij Starterslabo. Daar begeleid en coach ik werkzoekenden die hun eigen zaak opstarten en dat doe ik nog steeds. Ik vind het ongelooflijk boeiend om iemand te mogen leren kennen, om mee te ontdekken waar iemand zijn/haar kracht vandaan haalt en wat hij/zij graag wilt bereiken. In het bijzonder werk ik graag rond het vraagstuk “ondernemerschap”.

Ondernemerschap

Ondernemerschap is voor mij veel meer dan je eigen zaak opstarten en runnen. Het is meer dan geld verdienen met dat wat je graag doet. Ondernemerschap is doen wat je graag doet, waar je goed in bent, waarin je waarde geeft aan anderen en mogelijks geld verdient hiermee. Je kan een hele ondernemende thuisblijvende mama zijn of een hele ondernemende vrijwilliger in een bepaalde organisatie. Je kan een ondernemende werknemer zijn en daarin jouw geluk vinden. Vraag je je af of je wat je doet als werknemer ook als zelfstandige zou kunnen doen? Vraag je je af wat er allemaal bij komt kijken wanneer je zelfstandige zou zijn? Twijfel je of je het in je hebt om een eigen zaak te runnen? Of zou je misschien graag net een ommezwaai maken in je carrière en je loopbaan over een hele andere boeg gooien?

Ik maak graag tijd en ruimte voor jou

Al je vragen, al je twijfels en bezorgdheden zijn welkom tijdens je loopbaanbegeleiding. Samen gaan we kijken naar je krachten, naar wat je wilt bereiken of uitbouwen. Ik ben je klankbord en begeleid jou bij het vinden van je antwoorden. Ik ben een open boek over mijn eigen ervaringen rond ondernemerschap, over mijn zaak opstarten en stopzetten, over doorzetten en andere wegen vinden. Welke vraag je ook hebt, je bent welkom en ik maak graag tijd en ruimte voor jou.

Wil je meer weten over mij?

Waar vind je me?

  • Huis Werk & Welzijn – Dorp 42, Nieuwrode (Holsbeek)
  • Haasrode
  • Zoutleeuw

Contacteer me vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek