Als ondernemer komt er vaak heel veel op je af, om al die ballen in de lucht te houden is het goed om een duidelijk en helder zicht te houden op je ondernemerschap. Of je nu startende ondernemer bent, of iemand die al langer bezig is als zelfstandig ondernemer, op tijd en stond stilstaan bij je onderneming helpt om de juiste koers te blijven varen en om je zaak te laten groeien. Een goede manier om dat te doen is door je ondernemingsplan op papier te zetten. Wij bieden jou dan ook gratis een draaiboek aan om je ondernemersdroom concreet te maken… vraag het stappenplan vandaag nog aan en ga onmiddellijk aan de slag.

We hopen jou met het stappenplan en onze tips te helpen een duidelijk zicht te krijgen op je onderneming. Vind je het nog niet zo gemakkelijk om dit ondernemingsplan te maken of doe je dit liever in interactie met anderen, dan ben je zeker welkom op de workshop die we aanbieden: LEGO® SERIOUS PLAY® en Business Model Canvas.

We garanderen jou dat je met een duidelijk plan naar huis gaat. 

Benieuwd? Lees dan zeker hieronder verder en schrijf je in voor de volgende workshop

De voordelen om gebruik te maken van LEGO® SERIOUS PLAY® om jouw Business Model Canvas op te stellen.

Wil je als ondernemer het beste in jezelf naar boven halen, dan kan een LEGO® SERIOUS PLAY® workshop jou daar zeker bij helpen. Deze wetenschappelijk onderbouwde methodiek zorgt ervoor dat je snellere en efficiëntere beslissingen neemt. Wil je in deze snel veranderende ondernemingswereld een bewegende strategie uitwerken voor jouw onderneming, dan bieden de eigen gebouwde 3D-modellen tijdens de workshop daar een duidelijk inzicht in. De beelden zullen je helpen om de juiste richting te volgen met je onderneming.

Let op! Dit is geen passieve workshop, maar een actieve workshop waarin iedere deelnemer van begin tot eind actief bouwt aan zijn/haar eigen Business Model Canvas. Je krijgt niet alleen een duidelijk zicht op je Business Model Canvas, ook welke taken voor jou als ondernemer prioritair zijn, komen naar voren.

 

Workshop


De volgende workshop waarin we de LEGO® SERIOUS PLAY® gebruiken om je eigen Business Model Canvas helder te krijgen, gaat door in het voorjaar van 2024. Je kan dan kiezen uit twee opties:

  • één volle dag van 9u tot 16u
  • vier avonden telkens van 19u tot 21u

De opleiding gaat door in Huis Werk & Welzijn, Dorp 42 in Nieuwrode. 

Je betaalt 320 euro excl. BTW voor de workshop en gaat naar huis met je eigen uitgewerkte ondernemingsplan. We zijn geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille met registratienummer DV.O242519. Hierdoor kan je tot 30% steun krijgen. Meer info over de KMO-portefeuille: klik hier.

Voor mensen die zeker willen zijn van een plekje en snelle beslissers geven we een vroegboekkorting

Interesse voor een volgende workshop, laat het ons alvast weten via onderstaand formulier: