Een huis waar we mensen willen ondersteunen in hun werk en welzijn

In Huis Werk & Welzijn willen we medewerkers aantrekken die mensen willen ondersteunen in hun werk en welzijn

met activiteiten zoals loopbaanbegeleiding, teambegeleiding, opleiding, lerende netwerk, outplacement, therapie, lichaamsgericht werk (yoga, …), enz… De activiteiten kunnen dus vrij breed gaan, maar we richten ons wel op het doelpubliek van de werkende bevolking.

Ons huis ligt in het centrum van Nieuwrode, Dorp 42. Het is goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer als met de wagen. Er liggen 2 parkeerplaatsen voor het huis en verderop in de straat.

Een plek waar zowel klant als medewerker zich goed zal voelen


De filosofie achter Huis Werk & Welzijn is dat we onze klanten goesting willen geven om te werken. Deze filosofie willen we doortrekken in onze eigen werkplek. Huis Werk & Welzijn hebben we zodanig ingericht dat elke medewerker en klant zich er goed zal voelen.

Het huis is quasi volledig vernieuwd. Alle gespreksruimtes hebben een groot raam voor natuurlijk licht, zijn akoestisch ge-isoleerd en hebben een individueel regelbare verwarming en airco. Om even te verpozen tussen de gesprekken door, kan je genieten van een vers kopje koffie of thee in onze grote groepsruimte beneden met kitchenette en terras buiten.

We hebben ook een overdekte gespreksruimte buiten waar je in alle privacy gesprekken kan voeren in de gezonde buitenlucht. Op de bovenste verdieping beschikken we over een tweede grote groepsruimte, ook met 2 grote ramen en individueel regelbare airco/verwarming.

We willen dat iedereen zich veilig voelt in ons praktijkhuis. Daarom is de wachtruimte gescheiden van de gespreksruimtes met een veilige deur die je enkel van binnen kan openen. Klanten kunnen bovendien gebruik maken van een afzonderlijk toilet – medewerkers hebben dus hun eigen toilet. 

Inrichting en gebruik in functie van groepsgevoel onder de medewerkers

Medewerkers kunnen vrij gebruik maken van de kitchenette, het terras buiten en de vergaderruimte beneden. Er is overal internet. Qua prijspolitiek krijgen medewerkers korting op het tarief als ze volledige dagen gebruiken in plaats van afzonderlijke blokken. Op deze manier willen we stimuleren dat medewerkers ook tussen de gesprekken tijd doorbrengen in het huis zodat iedere medewerker het gevoel kan hebben om samen te werken met collega’s.

Een huis met aandacht voor duurzaamheid

Met Huis Werk & Welzijn willen we niet alleen dat onze medewerkers en klanten zich goed voelen. We hebben ook aandacht voor het milieu: Alle ruimtes en het dak zijn nieuw geïsoleerd volgens de strengste normen. De oude mazoutketel hebben we vervangen door een systeem met warmtepompen en we gebruiken maximaal zonne-energie via 18 moderne zonnepanelen gekoppeld aan een krachtige thuisbatterij. Mits goede afspraken kan je ook gebruik maken van de douche wanneer je bv. met de fiets wil komen werken.

Contacteer ons gerust voor meer info

Wil je meer weten over ons huis of wil je de tarieven kennen, neem dan gerust contact op met Elke.