Een huis waar we mensen ondersteunen in hun werk en welzijn

Straatkant

In Huis Werk & Welzijn willen we medewerkers aantrekken die het welzijn van mensen willen verbeteren met activiteiten zoals psychotherapie, loopbaanbegeleiding, teambegeleiding, opleiding, lerende netwerk, outplacement, lichaamsgericht werk, enz… We hebben een holistische kijk en dit weerspiegelt zich in ons aanbod en in samenwerkingen.

Ons huis ligt in het centrum van Nieuwrode, Dorp 42. Het huis is vlot bereikbaar zowel met openbaar vervoer (De Lijn 310) als met de wagen. Er liggen 2 parkeerplaatsen voor het huis en er is voldoende andere parkeergelegenheid in de buurt.

Een plek waar klant en medewerker zich goed voelen

Plan eerste verdiep
Plan gelijkvloers

Omdat we weten hoe belangrijk werk en een gezonde werkomgeving is, willen we ernaar streven dat zowel klanten als medewerker zich goed voelen in Huis Werk & Welzijn.

Het huis is quasi volledig vernieuwd. Alle gespreksruimtes hebben een groot raam voor natuurlijk licht, zijn akoestisch ge-isoleerd en hebben een individueel regelbare verwarming en airco. Om even te verpozen tussen de gesprekken door, kan je genieten van een vers kopje koffie of thee in onze grote groepsruimte beneden met kitchenette en terras buiten.

We hebben ook een overdekte gespreksruimte buiten waar je in alle privacy gesprekken kan voeren in de gezonde buitenlucht. Op de bovenste verdieping beschikken we over een tweede grote groepsruimte, ook met 2 grote ramen en individueel regelbare airco/verwarming.

We willen dat iedereen zich veilig voelt in ons praktijkhuis. Daarom is de wachtruimte gescheiden van de gespreksruimtes met een veilige deur die je enkel van binnen kan openen. Mits goede afspraken kan je ook gebruik maken van de douche wanneer je bv. met de fiets wil komen werken.

Inrichting en gebruik in functie van het groepsgevoel onder de medewerkers

Medewerkers kunnen vrij gebruik maken van de kitchenette, het terras buiten en de vergaderruimte beneden. Er is overal gratis internet. We stellen de ruimtes ter beschikking in blokken van vier uur of per dag. Hoe meer blokken je opneemt, hoe voordeliger de prijs. We geven ook een extra korting op het tarief indien je een volledige dag gebruik maakt van een ruimte. Op deze manier willen we stimuleren dat medewerkers ook tussen het werk tijd kunnen doorbrengen in het huis om samenwerking en collegialiteit te bevorderen.

Een huis met aandacht voor duurzaamheid

Achterzijde

Met Huis Werk & Welzijn willen we niet alleen dat onze medewerkers en klanten zich goed voelen. We hebben ook aandacht voor het milieu: Alle ruimtes en het dak zijn nieuw geïsoleerd volgens de strengste normen. De oude mazoutketel hebben we vervangen door een systeem met warmtepompen dat maximaal gebruikt maakt van de 18 moderne zonnepanelen gekoppeld aan een krachtige thuisbatterij

Ruimtes ter beschikking in blokken van 4u aan een aantrekkelijk tarief

Vanuit onze ervaring weten we dat het niet zo evident is om als zelfstandige in onze sector een hoog uurtarief te vragen aan onze klanten om alle kosten en belastingen te dekken en er nog een eerlijk loon aan over te houden. Daarom dat we zelf op zoek zijn gegaan naar een pand dat goed bereikbaar is met eigen en openbaar vervoer en tegelijkertijd nog betaalbaar is:

– ons huis ligt in het centrum van Nieuwrode, op 3 minuten van de E314 afrit Aarschot. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of verderop in de straat. De rechtstreekse bus tussen Leuven en Aarschot passeert voor de deur en de bushalte ligt op 100m van de deur. 

– de vanaf-prijs op maandelijkse basis voor het gebruik van een gespreksruimte voor 1 blok van 4 uur per week bijvoorbeeld, bedraagt slechts 50 euro + BTW, alle kosten inbegrepen. 

Contacteer ons gerust voor meer info

Wil je met ons mee mensen ondersteunen in hun werk en welzijn of wil je meer weten over ons huis en de tariefformules, neem dan gerust vrijblijvend contact op met Elke.